Auto bij ons in consignatie

‘t Meuterke gaat voor optimale service. Op het moment dat u besluit uw auto te verkopen willen wij graag zorgen voor de best haalbare prijs.

Wij ontzorgen u in bijna het gehele verkooptraject van uw auto! Geen resultaat, geen kosten: wij werken o.b.v. een no cure no pay constructie. Een poging wagen is dus altijd mogelijk.

Uitleg:

Wij nemen uw auto in consignatie en zetten deze ter verkoop op onze eigen internetsite en vele occasionportals. U krijgt geen mensen bij u aan de deur voor proefritten en hoeft zelf geen advertentie in elkaar te zetten. Wij zorgen voor de aflevering, de mogelijke inruilauto en eventuele garantie, verzekering of financiering voor de kopende partij. U ontvangt het afgesproken bedrag en de vrijwaring.


Uw voordelen:


 • Vrijwel altijd meer winstgevend dan inruilen
 • In vrijwel alle gevallen kunnen autobedrijven een hogere vraagprijs hanteren dan u zelf als particuliere aanbieder
 • De allerbeste prijs voor uw auto zonder zelf een waardebepaling te hoeven doen
 • Wij maken een professionele fotoreportage van uw auto
 • Optimale plaatsing op internet (Marktplaats, AutoScout, AutoTrader en Autotrack zijn optioneel en worden 1 op 1 doorbelast. Tezamen á €59.99,- incl. BTW. Keuze voor portalen los is ook mogelijk. Geldigheidsduur is 1 maand.)
 • Inruil op uw auto is geen probleem, wij nemen de inruil over
 • Ook garantie afsluiten, verzekeren of financieren kan de koper bij ons regelen
 • Geen kopers aan de deur
 • Geen proefritjes die niet uitkomen
 • Geen gedoe met betaling en overschrijving
 • U kunt de wegenbelasting schorsen
 • Duidelijke afspraken en prijsbepaling van uw auto in overleg vooraf
 • Wij regelen de administratieve afhandeling van de verkoop en u ontvangt direct na aflevering van uw auto uw geld en een RDW erkend vrijwaringsbewijs.
 • Potentiële kopers worden door ons geïnformeerd. U heeft dus altijd één contactpersoon, dat zijn wij.
 • Indien dit leidt tot een afspraak kunt u uw auto naar ons toe brengen en voeren wij het verkoopgesprek (wij kunnen deze ook komen ophalen).

Wilt u direct van uw auto af? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Wij kopen uw auto direct van u over of wij bieden deze aan in ons handelsnetwerk met het doel u een zo maximaal mogelijke opbrengst te geven.

Tarieven:

Voor onze bemiddeling bij verkoop brengen wij u 7,5% van het verkoopbedrag in rekening met een minimumbedrag van €. 375,- en een maximumbedrag van €. 1375,- (INCL. BTW).

De auto wordt pas verkocht, wanneer u zelf akkoord gaat.

Vul hieronder het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op! Niet invullen en gewoon langskomen is ook mogelijk. Dan lopen we de benodigde informatie samen door. Neem hiervoor contact met ons op!

Op zoek naar een andere auto? Zie ons formulier ZOEKODPRACHT DOORGEVEN

Ontbreken er gegevens, zijn ze niet van toepassing of weet u niet wat u precies dient in te vullen? Noteer ‘’n.v.t.’’ en licht dit indien gewenst toe bij ‘’overige toevoegingen/aanvullingen.’’

Zie voor de *-verwijzingen de toelichting onder het formulier.

Consignatie formulier

U kunt meerdere afbeeldingen selecteren max(10). Als u de "Ctrl-toets" ingedrukt houdt kunt u meerdere foto's selecteren.

Even geduld..

*: Gevraagd naar het allerlaagste bod waar u mee akkoord zou gaan. Uw minimumopbrengst wordt als uitgangspunt gebruikt voor potentiële kopers en voor de afweging om uw auto aan te bieden voor directe verkoop in de handel. Uiteraard willen wij het onderste uit de kan halen en wordt uw auto uiteindelijk verkocht voor een zo hoog mogelijke prijs. Dit brengt namelijk voor beide partijen het meest op.

**: Wij maken de fotoreportage geheel kosteloos. Maak hiervoor een afspraak. Met een professionele fotoreportage op onze locatie zijn de verkoopkansen het grootst. Niet in staat om langs te komen? Wij overleggen graag over andere mogelijkheden.


Wij kunnen u altijd een voorstel doen voor zowel directe verkoop als consignatie-verkoop. Op die manier kunt u zelf uiteindelijk de overweging maken welke optie het meest aantrekkelijk is.

Bij een proefrit dient de verkopende klant zelf te zorgen voor voldoende brandstof en een opgeruimde auto. Wij kunnen de auto tegen een aantrekkelijk bedrag (€.49.99,- binnen+buiten) ook zelf poetsen voor de fotoreportage of een bezichtiging. Zie hier de verschillende mogelijkheden. In principe gebeurd alles vanuit de locatie van ’t Meuterke in Panningen, tenzij anders overeengekomen wordt.

Verkopen wij uw auto toch niet binnen de door u gewenste termijn, of heeft u wellicht toch andere keuzes gemaakt m.b.t. het willen verkopen van uw auto, om wat voor reden dan ook? Dan is onze geleverde inspanning een gratis dienst! Wij vertrouwen op een prettige samenwerking met tweerichtingsverkeer.

Wij zijn o.a. zeer actief op verschillende sociale media waar hedendaags enorme verkoopkansen op liggen.