Uw voertuig bij ons in consignatie? Verkoop uw auto of bedrijfswagen zonder gedoe én voor de hoogst mogelijke prijs via ’t Meuterke!


Bel/WhatsApp ons op +31653116822 of stuur een e-mail naar [email protected]Met de consignatieverkoop van uw auto bieden wij totale ontzorging: het plaatsen van een professionele advertentie tot de complete verkoopafhandeling. Bovendien garanderen we de best haalbare prijs voor uw voertuig. Wilt u liever direct van uw voertuig af? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Vraag hier een gratis taxatie aan!

Totale ontzorging, zonder gedoe!

Totale ontzorging, zonder gedoe!

✅U heeft altijd één contactpersoon, dat zijn wij. Potentiële kopers worden door ons geïnformeerd.
✅Proefritten worden bij ons op locatie georganiseerd, u krijgt dus geen onbekenden aan de deur!
✅Aanvullende afleverwensen vanuit de kopende partij kan door ons worden gefaciliteerd. Denk hierbij aan een voertuigfinanciering, verzekering, aanvullende garantie of een nieuwe onderhoudsbeurt.
✅Geen zorgen als de koper een auto wil inruilen. Wij nemen de inruilauto gewoon over!
✅Wij verzorgen een optimale en uiterst professionele plaatsing van uw voertuig op alle belangrijke
occasionwebsites.
✅Wij regelen de administratieve afwikkeling van de consignatieverkoop: we dragen zorg voor een veilige betaling, overschrijving en het vrijwaringsbewijs. Zo loopt u geen enkel risico.
✅U kunt gedurende het consignatie verkooptraject gewoon nog gebruik blijven maken van uw voertuig. Indien gewenst behoort ook stalling bij ons tot de mogelijkheden.
✅Wij bieden aantrekkelijk geprijsde poetsbehandelingen aan voor de fotoreportage en bezichtigingen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Geen resultaat? Geen kosten!

✅Wel resultaat? Dan brengen wij u 7,5% van het verkoopbedrag in rekening met een minimumbedrag van €375,- en een maximumbedrag van €1375,-
✅Inclusief alle gratis occasionportals. Bovendien bieden wij optioneel enkele betaalde verkoopwebsites aan tegen gereduceerde tarieven. Zo vergroten we de kans op een succesvolle consignatieverkoop.

Totale ontzorging, zonder gedoe!
Totale ontzorging, zonder gedoe!

Gegarandeerd de beste prijs voor uw auto!

✅Veel lucratiever dan inruilen of zelf verkopen, wij realiseren de hoogst haalbare prijs.
✅Als RDW-erkend autobedrijf kunnen wij een hogere vraagprijs hanteren dan u als particuliere aanbieder. Onze RDW-erkenning zorgt ervoor dat ons aanbod zichtbaar is in belangrijke zoekfilters op verkoopsites.
✅Consumenten kopen hun auto liever bij een RDW erkend bedrijf.
✅Onze vergoeding is gebaseerd op een percentage van de verkoopprijs, wat voor ons weer extra motiveert om het maximale eruit te halen.

Wilt u meer informatie over de eventuele consignatieverkoop van uw voertuig? Bezoek in dat geval deze pagina voor aanvullende toelichting. Direct contact opnemen voor het maken van een afspraak? Dat kan via [email protected] of telefonisch op +31653116822 Indien u graag door ons gebeld of gemaild wilt worden, laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. We horen graag van u!

Contact formulier

@
Wij opereren voornamelijk in de provincie Limburg en specifiek in gemeente Peel & Maas. Echter overleggen we maar al te graag over de mogelijkheden als u iets verder weg woont!

Sinds medio 2020 hebben we al 104 klanten mogen helpen met onze dienst consignatieverkoop. Wordt u de volgende tevreden klant?

Op zoek naar een nieuwe auto? Ontdek ons aanbod of vul ons zoekformulier in voor een gerichte opdracht. We bieden ook de mogelijkheid tot auto-importbemiddeling!

reviews reviews reviews reviews