Directe verkoop

Vraag geheel vrijblijvend een taxatie aan via onderstaand formulier.

Blij met het bod? Dan maken we graag een afspraak voor de definitieve taxatie.

Blijkt tijdens de definitieve taxatie dat alles correct is doorgegeven en er geen verborgen gebreken zijn? Dan voldoen wij áltijd aan de doorgegeven richtprijs.

Het is ook altijd mogelijk om op locatie de taxatie en richtprijs samen door te nemen.

In sommige gevallen kiezen wij ervoor om een technische keuring uit te laten voeren, waar mogelijk een vervolgafspraak voor gemaakt wordt. We proberen te allen tijde de afspraken zoveel mogelijk te combineren.

Na het invullen van het formulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Let op: Houd rekening met verkoop aan een autobedrijf dat inruil- en handelsprijzen hanteert en bepaalde kosten en risico’s moet incalculeren. Voor de allerhoogste opbrengst raden wij u aan om tijd en energie te steken in het zelf verkopen van uw auto. Voor vaak een vergelijkbaar bedrag raden wij u aan om onze consignatie verkoopdienst eens te bekijken, wij ontzorgen u bij deze dienst in bijna het gehele verkooptraject. Dit is geheel vrijblijvend o.b.v. een no cure no pay constructie!

Ontbreken er gegevens, zijn ze niet van toepassing of weet u niet wat u precies dient in te vullen? Noteer ‘’n.v.t.’’ en licht dit indien gewenst toe bij ‘’overige toevoegingen/aanvullingen.’’

Zie voor de *-verwijzingen de toelichting onder het formulier.

Directe verkoop

U kunt meerdere afbeeldingen selecteren max(10). Als u de "Ctrl-toets" ingedrukt houdt kunt u meerdere foto's selecteren.

Even geduld..

*: Duidelijke foto’s zijn belangrijk bij het opmaken van een goede richtprijs. Maak (breedte)foto’s van alle zij-aanzichten van de auto, zodat we de hele auto rondom hebben kunnen bekijken, van het interieur (bekleding stoelen, stuur, tellers), gehele cockpit (foto vanuit de achterbank), van de eventuele bijzonderheden/schades en van de onderhoudshistorie.

De foto’s kunt u hier toevoegen, maar mogen ook op een andere wijze worden toegestuurd als dat voor u makkelijker is. Bijvoorbeeld via de WhatsApp of email.

Wij doen u altijd een voorstel voor zowel directe verkoop als consignatie-verkoop. Op die manier kunt u zelf uiteindelijk de overweging maken welke optie het meest aantrekkelijk is.