Onze poetspakketten

Geen zin of tijd om uw auto te poetsen? Maar wel hoog nodig?

Wij bieden poetsbeurten aan voor zowel het interieur als het exterieur van uw auto.
We bieden een aantal pakketvormen aan, maar u kunt ook kiezen voor losse elementen.

Het exterieur wassen gebeurt volledig handmatig. Dus geen kans meer op lichte krassen zoals in de wasstraat wel het geval is!
Voor het interieur hebben we voor ieder oppervlak het juiste middel.

Wij voeren ons werk uit met de producten van Cartec, een absolute marktleider die zich heeft ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van professionele car care producten.

Liever zelf de mouwen opstropen? Bekijk hier ons productaanbod en bestel de juiste artikelen om uw auto zelf een grondige poetsbeurt te geven.

Bekijk hieronder onze diensten:

Als u uw auto komt inleveren voor een poetsbeurt heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie of thee te wachten in onze wachtruimte. Geen zin of tijd om te wachten? In dat geval hebben wij volledig gratis zowel een herenfiets als een damesfiets ter beschikking.
Kunt u niet weg van huis, of bent u op het werk? In dat geval bieden wij de service om uw auto op te komen halen en na de poetswerkzaamheden weer sprankelend bij u terug te brengen. Dit al voor €. 0.75,- per km (afstand x2) met een minimum bedrag van €. 4.99,- en een maximum bedrag van slechts €. 9.99,- binnen de gemeente Peel en Maas !

-Persoonlijke eigendommen dienen vooraf uit de auto verwijderd te worden. Dit i.v.m. het defect of zoekraken van uw bezittingen.
-Wij maken geen onderscheid in de verschillende carrosserieën en hanteren een vaste prijs die voor iedere autobezitter hetzelfde is. Dus ook voor klanten met een station, sedan of SUV.
- De getoonde prijzen zijn excl. BTW.

U als klant kunt zelf kiezen op welke datum en tijdstip u de auto gepoetst wilt hebben. U kunt uw afspraak telefonisch, via WhatsApp, mail of sociale media inplannen. Stuur ons gerust een berichtje!

Bij ’t Meuterke wordt elke auto met passie en beleid aangepakt. U kunt er op vertrouwen dat wij (binnen de mogelijkheden) ons uiterste best doen en veel zorgdragen voor een zo maximaal mogelijk resultaat.

Bekijk HIER een aantal voorbeeldfoto’s van onze poetsdiensten.

Tot snel !