U zoekt, wij vinden!

Op zoek naar een nieuwe auto en in ons aanbod van occasions de perfecte auto nog niet gevonden?
Wij starten graag de zoektocht om de auto te vinden die aan al uw wensen voldoet!

Bij ons bent u absoluut aan het juiste adres.
Door ons uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland kunnen wij u van bijna ieder merk en model voorzien, met de door u gewenste opties en accessoires. Geef uw wensen via het formulier zo volledig mogelijk door en wij helpen u vol enthousiasme en gedrevenheid met het vinden van de gewenste auto!

Wij zullen u op de hoogte houden en een of meerdere potentiële kanshebbers doorsturen. Uiteraard wordt u pas concreet bij een aanbod dat u bevalt.

Standaard wordt de auto door een gecertificeerde monteur technisch gecontroleerd.
Andere keuringen op eigen initiatief staan wij uiteraard ook altijd netjes toe.
Garantie is ook mogelijk, vraag gerust naar de voorwaarden.

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend. Bent u reeds voorzien of is er iets anders gewijzigd in uw zoektocht, dan kunt u dit heel makkelijk aan ons doorgeven.

Weet u nog niet precies wat u zoekt? Twijfelt u nog over uw keuze? Of heeft u specifieke vragen, maar vindt u niet de juiste antwoorden? Bel, mail of app gerust voor advies op maat.

Bekijk hieronder ons zeer complete invulformulier.
Uw huidige auto verkopen? Zie dan de mogelijkheden voor onze consignatie verkoopdienst of directe verkoop.

Ontbreken er gegevens, zijn ze niet van toepassing of weet u niet wat u precies dient in te vullen? Noteer ‘’n.v.t.’’ en licht dit indien gewenst toe bij ‘’overige toevoegingen/aanvullingen.’’

Zie voor de *-verwijzingen de toelichting onder het formulier.

Zoekopdracht

U kunt meerdere afbeeldingen selecteren max(10). Als u de "Ctrl-toets" ingedrukt houdt kunt u meerdere foto's selecteren.

Even geduld..

*: Let op: doorgaans (niet altijd) is er op prijstechnisch gebied winst te behalen bij het importeren van een voertuig. Bent u er nog niet helemaal uit? Geef dan ‘’geen voorkeur’’ aan, dan zoeken wij in zowel binnenland als buitenland.

**: Maak uw keuze tussen de verschillende mogelijkheden van AutoTrust. Zie de voorwaarden en mogelijkheden: garantie en afleverpakketten

***: Eventueel kunt u voorbeeldfoto’s toevoegen, u kunt deze toevoegen bij dit formulier of per email/WhatsApp toesturen o.v.v. uw naam.