Export dienstverlening

Uw voertuig flexibel en voordelig exporteren is mogelijk door onze exportdienstverlening.
Ongeacht het type voertuig, de bestemming of de benodigde extra's kunnen wij u voorzien van alle benodigdheden om uw voertuig veilig en professioneel te exporteren.

Liever een auto exporteren zonder zorgen?
In dat geval adviseren wij u om gebruik te maken van onze "full service exportpakket". Daarmee bent u er zeker van dat uw voertuig voorzien wordt van alle benodigde documentatie, het transport zal in orde gemaakt worden en u heeft de zekerheid dat uw voertuig veilig bewaakt en afgesloten gestald wordt gedurende het export proces.

Algemene prijzen:
€ 60,- : RDW-uitvoerverklaring (exportdocument)
€ 140,- : RDW-uitvoerverklaring + groene kaart (verzekering) + uitvoer-kentekenplaten
€ 15,- : Dagtarief stallingskosten

Beschikbare pakketten

-Standaard service export:
Alles wat u nodig hebt om zelf met uw voertuig naar het land van bestemming te rijden. Verder ontvangt u advies over hoe u het voertuig kunt invoeren.
Prijs "standaard service export" €. 150,-

-Full service export:
Zorgeloos uw voertuig exporteren zonder eigen inspanning. Met dit pakket bent u verzekerd van een veilige stalling voor uw voertuig, aanlevering van de juiste uitvoer documentatie en het betrouwbare transport van uw voertuig dat allemaal haarfijn wordt geregeld.

De prijs wordt beïnvloed door de bestemming en het type voertuig. Voor een exacte prijsindicatie kunt u het beste contact opnemen.

Prijs "full service export* vanaf €. 350,-